Kalervo keskipaahtoinen kahvi

8,90 

Kirjalan Paahtimon brasilialainen keskipaahtoinen kahvi, Minas Geraisin alueelta Fazendas Dutra -tilalta

Luonnonmukaisesti viljelty kahvi

Paahtimo suosittelee: espresso, suodatinkahvi

 

Kuvaus

Brasilialainen keskipaahtoinen kahvi

  • Lajike: Yellow Bourbon
  • Prosessointi: semi-washed
  • Kasvukorkeus: 1200 – 1300 m
  • Single origin
  • Löydä: nougat, maitosuklaa, marjamehu
  • Täyteläinen

José Dutra Sobrinho (Zeca) aloitti 1950-luvulla perheensä kahvialan yrityksen Minas Geraisissa vain hieman yli yhdellä hehtaarilla maata. Tunnistaessaan potentiaalin Zeca laajensi ja paransi maatilaa. Hänen kuoltuaan vuonna 1999 hänen vaimonsa Osvaldina ja poikansa Walter ja Ednilson perivät yli 300 hehtaaria viljelysmaata. Veljekset, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet tilalla, ovat omistautuneet yli 35 vuotta maatalousliiketoiminnalle ja kahvintuotannolle painottaen koulutusta viljelykäytäntöjen parantamiseksi.

Dutra Farms sijaitsee Matas de Minasissa, São João do Manhuaçussa, 300 kilometriä Brasilian itärannikolta sisämaahan, ja se on erikoistunut erikois- ja luomukahveihin. Heidän 1300 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella toimiva käsityöläisprosessinsa, korkeus merenpinnasta ja maaperä vaikuttavat osaltaan heidän maineikkaisiin tuotteisiinsa, jotka on jatkuvasti luokiteltu Brasilian ja koko maailman parhaiden tuotteiden joukkoon laadun ja kestävyyden osalta.

Tilalla noudatetaan kokonaisvaltaista viljelyä, joka tarkoittaa sitä, että kahvin viljelyn ohella tuotetaan avokadoja ja ylläpidetään itsekannattavuutta eukalyptuksen avulla. Kahviviljelmät elävät rinnakkain luonnon kanssa; metsien ja vesiputousten keskellä. Näin Dutran veljekset saavat markkinoille  ainutlaatuisia kahveja.

Lisätiedot

Paino250 g (gramma)
Mitat4 × 13,5 × 23,5 cm (senttimetri)
Karkeusaste

Chemex, Mutteripannu/Aeropress, Pannukarkeus, Papu, Suodatinkarkeus