Kirjalan Kahvipaahtimon kahvila

Kahvilasta löydät rennon ja kiireettömän ilmapiirin arjen sekä viikonlopun kahvihetkiin. Nuijamiehessä toimiva kahvilamme tarjoaa ammattitaidolla valmistettuna oman pienpaahtimon kahvia, erilaisia teejuomia sekä kaakaota. 

Aamiainen katettuna all day ja lounas pöytiintarjoiltuna liukuvasti klo 10.30-13.30. 

Leipurikokkimme Kirsi loihtii kahvilaan ihania leivoksia sekä lounasta arkisin. Kirsi on haka valmistamaan myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Ja ootko kuullu huhuja meijän aamiaissämpylöistä? Valmistamme kahvilassa joka arkiaamu uunituoreet, täytetyt sämpylät, joiden repepti on peritty Marskinliljan Riikalta. Taivaallista. Joko oot maistanut?

Mikäli siis kaipaat ihanan makuista suodatinkahvia, espressopohjaisia maitokahveja, erilaisia teejuomia, täyteläistä kaakaota, leipurin valmistamia leivoksia, aamupalaa, lounasta tai kahvivinkkejä, tervetuloa meijän tykö Nuikkiin! 

Paahtimomme omat vakkarikahvit, etiopialaiset keskipaahtoinen Louhi ja tummapaahtoinen Jukola sekä vaaleapaahtoinen kahden kahvin blendi Aino ja brasilialainen keskipaahtoinen Pellervo ovat myös mukaan ostettavissa, papuina tai jauhettuina.

Kahvilamme sijaitsee osoitteessa Nuijamiestenkatu 21. Meille ovat tervetulleita myös karvaiset ystävämme!

TERVETULOA NAUTISKELEMAAN!

Aukioloajat:

Ma – ke 7.30–16.00
To – pe 7.30–17.00
(La – Su 10.00–15.00)

Viikonloppujen aukioloista sekä poikkeusajoista tiedotamme somekanavillamme.

Kahvipaahtimon barista Annan kahvivinkkejä